Na nic se neptej

Na nic se neptej

Anotace: ...

Miluješ mě? Chci i nechci se Tě ptát
Miluješ mě? Mlč, vím, co chceš mi zašeptat
Miluješ mě? Proč? Mé city běží těžký závod
Miluješ mě? Dej mi k sobě, k Lásce návod

Miluju Tě, vím to už stovky dní
Miluju Tě a ptám se, zda bude den poslední
Miluju Tě, strachem mi rty vysloví Tvoje jméno
Miluju Tě, cítím to, co mělo mi být odepřeno

Dej mi ruku a dlouze se na mě dívej
Pohlaď mě a svou nejmilejší píseň mi zpívej
Polib mě jako by to bylo naposled
Miluj mě, jako by nikdo nikoho nepodved

Nelituj, co jsme chtěli, to se prostě stalo
Nezpytuj, dali jsme se víc, než kdy se nám zdálo
Zapomeň? Ne, to nejde, Lásky se nesmíme vzdát
Tak co dál? Má vůbec význam dál se ptát?
Autor Koza, 03.11.2009
Přečteno 426x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, Holis, Pevya, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

UF! Až tak? Vždyť my zamilovaní nečekáme odezvu gabkine. Jde jen o to vypsat se upřímně ze svých myšlenek. A máš pravdu v tom, že kdo je podobně postižený :-)) láskou, tak to sdílí! Já například ano! Už léta..... Slunečnice tleskám!!! Krásné! Alespoň pro mě mooooooooc.

13.07.2010 08:44:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí