Anotace: ***
J.C.
jsi opravdový rytíř, obdivuji rytíře, nejsou už, anebo zřídka jsou k potkání...
:-D
potkala jsem..
04.11.2009 20:23:00 | Mirka Hedbávná
snad příliš vážně já vzal tu zprávu
o cestě skrz mezikruží s kůží na popravu
J.
03.11.2009 20:27:00 | j.c.
J.C.:
středověk?
Anebo si, promiň, muž do ženy klek?
Ne, já vím, že víš, že o té ženě milované píši a o muži, jenž objímán je, a kterému oddám svoji číši.
M.H.
03.11.2009 18:40:00 | Mirka Hedbávná
vlasů střih
a bez okruží
ztichlý hlas, kříž a klek
rázný švih
ten sluší muži
možná středověk
***
Jiří senior
03.11.2009 18:24:00 | j.c.