Sen
Anotace: Probuzení ze snu
Probuzení na rozkvetlé louce
z krásného snu,
který se mi zdál
jen o Tobě lásko
ty moje krásko.
Chtěl jsem spát
ještě chvíli déle
a nechat si o Tobě zdát
však touha po Tobě
a Tvém těle
jen s Tebou se cítím opravdu skvěle.
Nemám Tě u sebe
a to mě mrzí
jen s těží potlačím své slzy.
Brzy se však uvidíme
a svou lásku zpečetíme.
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: Issa, divoska_jaja, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)