Když už spí
Anotace: Zajimave, puvodni zamer byl nesmirne pesimisticky, ale nakonec je to zase takove do kategorie zamilovane :-)
Sbírka:
Naděje umírá první
Hodiny na věži kostelní
půlnoc odbíjí
pár chlápků v hospodě
výplaty propíjí
V nevlídném počasí
dopadla poslední vločka
i má milá v dáli
zavřela svá očka
Nechci plýtvat slovy
jen jí tvář pohladit
pošeptat krásné sny
a do vlasů políbit
Přečteno 579x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, UCET KE ZRUSENI, Sidonie89, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)