Lampa
Světlo lampy pouliční
skrz závěsy do pokoje
proniká a sny mi ničí
nemůžu spát,lásko moje
Pouliční lampy záře
o níž nikdo nestojí
ať svítí na chodců tváře
a ne u mě v pokoji
Já chci zůstat pěkně v šeru
tady však ne vlastně
chci být s Tebou, na mou věru
s Tebou mi je krásně
Přečteno 471x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, ewon, Justýna, Severka
Komentáře (1)
Komentujících (1)