Anotace: mávnutím proutku svět se zatočí a z klína voňavost už chystá maturitní ples, tak trochu ladnosti a třpytu do očí, krokem se do tance i žití tedy nes...
Krásné, čtivé, harmonické.
Pěkně poskládaná slova.
Dala by se číst zas a znova.
ST.
27.11.2009 20:00:00 | Paulín
Přečetl jsem si to ještě třikrát a neodolal jsem ještě napsat. Super. Jak je to poskládáno, a co tam všechno je! Moc pěkné!
05.11.2009 13:36:00 | Zasr. romantik