Podzimní láska..
Anotace: ..nevěděla jsem jak to nazvat...
Mé horké srdce
Ve tvé ruce
Leží bez jediného úderu,
Což si ztratil důvěru?
Duše rozkrájena na 1000 částí
Hledajících tvé tělo
Proč chtěl´s oba zmásti,
Co tě k tomu vedlo?
Podzimní listí zasypává
A padající déšť smývá
Mou nedávnou nenávist
K tvé dokonalosti
Teď bez tvé pozornosti
Nemůžu už dál být
Bez tvé lásky
Nechci ani žít
Přečteno 406x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Quigleika, Lioness, jedam, losscar, harmony
Komentáře (3)
Komentujících (2)