Děkuju vám za tipy, komentáře..moc si jich vážím a potěšily mě..jen tohle poděkování nechci posílat přes vzkazy, ať na někoho nezapomenu, takže takhle je to pro vás všechny..ještě jednou děkuji =)
11.12.2009 00:14:00 | Giginka
tak pri tejto bez váhania st...Máš tam krásne metafory, je to citlivé...a krehké...
10.12.2009 20:57:00 | Mišiačik
...musím souhlasit, že vracet se nemá a ještě dodat, ať křídla Ti nikdo neláme, to se nedej...
19.11.2009 12:36:00 | toužím.jít.dál
Lži, co se dobře poslouchají,
věz Ty, že nikam nevedou,
Jsou jako cesty, co končí v háji:
Zarůstaj časem lebedou.
Na cestu lásky plnou trní,
kdo nechá do ní se poslat?
Ten, koho srdce touhou vrní
a jazyk půjčí si osla!
18.11.2009 00:58:00 | Špáďa
hodně mi to připomíná myšlenku Tvé básně "Podzimní láska", nevnímáš jak je Ti ubližováno ale miluješ, odpouštíš a hluboce se díváš člověku do duše protože víš proč to děláš, smekám :-)
09.11.2009 21:29:00 | losscar