Zrnko písku
Hledám tu v písku zrnko
nevím jak vypadá a kde přesně je
až to zrnko spatřím,poznám to
určitě se ne mě usměje
Hledám tu v písku zrnko
a nevadí mi, že prší
co když ho mám právě v ruce
aniž mé srdce tuší
Hledám tu v písku zrnko
a mráz mi silou prsty píchá
našel jsem ho!?
Stranou pryč, ego a pýcha
já hledám zrnko v kopě sněhu
našel jsem, lásku i něhu
Přečteno 539x
Tipy 26
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Justýna, UCET KE ZRUSENI, Mbonita, labuť, Jiřík Holík, Lioness, zelená víla, Zefi, Quigleika, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)