Proč zrovna TY?
Anotace: věřila jsem, že se na mně konečně usmálo štěstí a ono ejhle...
Je těžké nemoct se tě dotknout a zároveň s tebou být,
nemoct obejmout tě a tvůj život s tebou žít.
Je těžké na tebe nemyslet a věřit,
že bolest se promění v štěstí,
když vidím tě, jak pohráváš si se lstí...
Po dlouhé době srdce zaplesalo radostí,
že zbavilo se strachu a bolesti.
Opak však pravdou je,
dle tebe nic se neděje,
já však upadám zase až na dno temné,
kde smutek a samota do náruče vezme mne jemně,
s tichým šepotem tady je tvé místo...
Přečteno 563x
Tipy 13
Poslední tipující: Nussichoco, Zefi, klajusenka, Bíša, jesterka, Štěpina G, Lioness, Petbab, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)