Anotace: .
Český Ráj miluju .. od dětství.. vychoval mě :)
ST
02.04.2016 10:34:36 | CeP
Takový způsob tvorby moc nemám ráda, protože ho většinou nechápu. Ale tohle jsem musela číst dvakrát. Prostě krása;) To je prostě jen Tvůj styl.
18.01.2010 19:14:00 | Jiná
na začátku jsem se lehce usmíval, pak pobaveně a zabraně četl dál a dál až jsem došel ke konci a zasmál jsem se... a teď mám nad čím přemýšlet, prostě všechno v jednom... :) bravo!
18.11.2009 01:17:00 | blue
ST...závidím :) kráně na ní koukáš, krásně o ní píšeš :)
12.11.2009 17:17:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
láska mezi Ženou a Mužem
je jako voňavost i trny růže
je jako svalnatá i otučnělá kůže
je jako vychtlý i růžolící Bůžek...
06.11.2009 18:07:00 | šuměnka