Čteme touhu
Touha nám lásku přečetla,
dlaně se srdcí dotýkají,
duše se štěstím oblékla,
stříbrné nitky obraz tkají.
Do bílých peřin něha slétla,
proplouvá tělem Tvým i mým,
duhové city do nás vpletla,
zasela barvu do květin.
Ve stejných tónech rozkoš zní,
koncert začíná ve spáncích,
v houslovém klíči spletení,
konečky prstů hrají hřích.
Přečteno 493x
Tipy 42
Poslední tipující: Kozoroh 1, Kapka, vodnař, Le ver luisant, Terčisko, Bíša, Lorraine, Lota, strawbery, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)