Říkal mi ...
Jsem ďábel,
co právě potkal anděla!
Jsem Kain i Ábel.
tohle jsi přece věděla!
Tvá aura se studem rozplývá,
jsem tam, kde slušný nebývá,
mé dlaně rozpouští se v tůni,
opojen Tvojí ženskou vůní
vlévám se do Tvých něžných hlubin,
zářivý a tvrdý, jako rubín.
Přečteno 396x
Tipy 14
Poslední tipující: Květka Š., Elisha, labuť, Psavec, CORONATION, hašlerka, Kars, JA.RO., Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)