V mlze své naivitě
Anotace: asi neví jak mě jeho slova bolí, když z nich cítím, jak mu jsem naprosto volná.....
Proč otevřeli se ta dvířka,
co klíč v nich zlomil se v půli...
Proč ztrácím se v mlze své naivitě,
co zlomila mou vůli...
Proč věřím jeho slovům lživým,
co dýku pokaždé bodnou mi do srdce...
Proč naslouchám jeho slovům lstivým ,
co pokaždé zraní mě nad tisíce...
Proč neustále dusím v sobě zlost,
co přečtí veškerou mou minulost...
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, klajusenka, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)