Láska bolí, láska hřeje,
nekončící beznaděje,
která šťastný konec mívá,
ikdyž na duši se stmívá,
zase slunko bude hřát,
ukojí náš lásky hlad...
Dlouho jsem se tu neukázala, ale ty píšeš pořád stejně hezky...
21.12.2009 07:47:00 | lovelienka
každá láska vzdálená,
poklekne na kolena,
když přečte si tvou báseň,
určitě pocítí stejnou vášeň
11.11.2009 01:25:00 | íla