Ty & Já
Anotace: uvědomím-li si peklo, rozpoznám nebe, uvědomím-li si sebe, rozpoznám tebe
ty & já
ve světelné rychlosti
v dynamickém proudu
našeho vytouženého spojení
jež má být poslem nebe
ty & já
v našich hloubkách
vydělujeme a darujeme jen svá nebe
ústící v nutnost rozpoznávat peklo své
rozpoznávat peklo tvé
nevyhnutelné a nevyhubitelné
ach
jak uvolněně nás pak
vědomí pekla pekla zbavuje
a očištěno od pekla nebe září
ve své čisté nahotě, ryzosti
milujme peklo & milujme nebe
milujme se & milujme sebe
dvě svaté části tvořící celek
my
Komentáře (3)
Komentujících (3)