POSLEDNÍ CIGARETA
Anotace: ...tak nějak o lásce.
***
S poslední cigaretou
vyfouknu své konečné přání
žít s tebou
Budem se milovat
elektrony okamžiků
tu v atomech prázdna
tu na chvostech komet
v žáru magmatu
vzduchoprázdna
Já starý kmet
ty stále moje panna
protneme souhvězdí
za mléčnou dráhou
v objetí souznění
třesknem supernovou
Ku zrodu obou_dvou
***
Přečteno 518x
Tipy 55
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, jita.1965, Mademoiselle Drea, Zefi, Simísek, batůžek na motorku, enigman, Mario de Janiero, páááááááá, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)