Letmé políbení
Anotace: ...stačí jen malá chvilička a člověku je hned krásně
Je časný čas ranní,
chvilička po svítání
a venku husté sněžení.
V tom slyším zvuk tvých saní,
po chvíli koníčků zařehtání
a už se rozléhá zvonění.
Můj tep má velké zrychlení,
cítím svého srdce splašené bušení...
Já měla to krásné tušení,
že nebudeš pro mě už jen snění
a nastává tvé zhmotnění.
Blížíš se, odhazuješ brnění,
bereš můj obličej do dlaní
a dáváš mi letmé políbení....
tělem mi projíždí vzrušení,
to vše je lásky mámení!
Nakonec rolničky zazvoní,
a mně zůstává na tebe jen krásné vzpomínání...
Komentáře (3)
Komentujících (3)