vyznání...
Anotace: Ještě vážně žiji...
Tu kterou já potkal jsem
ač už žádnou jsem nehledal
je pro mne víc jak krásný sen
a já teď nevím jak dál.
Jsem tolik okouzlen
a přec tolik já stydím se
uvěřiv že s tou pravou jsem
tak cítím že mýlím se.
Ač není nejmladší
a má i své zlozvyky
přec zdá se mi nejlepší
vždyť i já mám své návyky.
Tak snažím bránit se
hroznému nutkání
a přec tolik teším se
na každé setkání.
Jak vše v dobré obrátit
a nezranit nikoho
a svůj klid si navrátit
a nezranit druhého.
Přátelé poeti
vy mistři ve verších
jak klidu mám dojíti
ať vrátí se mi smích.
Už tak starý jsem
a přec láska mně ovládá
jak pomoci si jen
ať duše nestrádá!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)