Na viničné stráni
Ta chvíle ještě
na jazyku sládne,
jak krůpěj vína
z posledního sběru,
kdy krokům směru
ve dvou láska vládne
a břímě těžkých dnů
nám z beder snímá.
Ta chvíle tenkrát
na viničné stráni ...
mašličku blůzky
svými prsty svírals´,
obliny ňader
s touhou vinobraní.
Ta chvíle ještě
na jazyku sládne,
voněla tráva,
skřivan nad hlavou
nám zpíval
a rety naše,
v touze neodkladné,
jak tisíckrát jsme o samotě snili,
polibkem horkým lásku zpečetily
tam v náruči Tvé,
na viničné stráni ...
Přečteno 358x
Tipy 40
Poslední tipující: Bíša, vodnař, j.c., Kapka, zelená víla, enigman, Mario de Janiero, kroužek, Mbonita, P.P.S., ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)