Síla lásky
Anotace: Něco podivně napsaného, nýbrž mnoho obsáhlého
Toužím
nýbrž ty jen přihlížíš
Veliké pouto připoutalo mne k tobě
ale tebe asi žádné ke mne
myslela jsem, že když okolo pasu brals mne
že přeci jen - ty a já
asi ne...
láska je silná ,ale já ne
zanedlouho, překoná mne
Přečteno 505x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, jammes, Íá
Komentáře (0)