nebudu
Anotace: ... snad jednou ...
.
jednou snad nebudu
ostudou pobudů
a lhát si do kapsy
prázdná byla
Mílo moje milá
proč jen si se tehdy
do té prázdné tak pobláznila
mísa byla pořád bez masa, ale lesklá
a ty tak přemilá, že se mé srdce nezastaví
a jen za tebou až do skonání věků vzpomíná
teď tu stojím před nemocnicí a zkouším dávné
u ďasa zdrávasy a otčenáše snad zaberou
a ty děvče vydrž do zítřejší polívky
stříbrnou žlíci leštím
dlouhým životem
přeci až ke
tvým
rtům
.
Přečteno 479x
Tipy 13
Poslední tipující: Pevya, Lota, isisleo, hašlerka, Mbonita, boomslang, Zefi, labuť, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)