Obětí objetí /Křídla motýlí/
I když vítr již vše odnes
cítím jako by to bylo dnes
paprsky sluneční nás hřály
okolo tisíce lidí stály
Přiblížily se naše těla
snad jsi to tak chtěla
nepřišlo ani políbení
blížilo se odloučení
Stalo se mým denním zvykem
žít tím vzácným okamžikem
v mých pažích jsi byla lehká
jak motýlí křídlo křehká
Teď sám se svojí chvílí
hladívám křídla motýlí
stal jsem se obětí
tvého vřelého objetí
Přečteno 696x
Tipy 19
Poslední tipující: Corax, Justýna, LeeF, zelená víla, Lioness, Duhová, Zefi, Psavec, Nút, Sidonie89, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)