Chtěla bych a proč?
Anotace: psáno nedávno na intru, neměla jsem co dělat :) P.S. Miluji tě zlatí, miluji tě klíštátko moje ¦
Sbírka:
Tajuplný svět vnitra mého ;)
Chce se mi brečet,
chce se mi smát,
Brečet?
protože tě miluju
a
ted nemůžu být s tebou.
Smát?
protože jsem ráda
a
štastná, že tě mám.
chce se mi skákat
Skákat?
ale radostí,
už jen kvůli tomu, že tě znám.
Chci tě vidět,
chci být s tebou,
protože mi chybíš
a
nemám tě vedle sebe
chci být s tebou
být s klíštátkem milovaným
se zlatíčkem
chci být s mojim Tomáškem :)
Chci být s tebou,
chci abys byl tady se mnou,
protože jsem ráda vedle tebe,
protože s tebou je mi dobře
...
bleška a klíštátko patří k sobě.
...
bez klíštátka je bleška nic
bez klíštátka blešce mizí smích
bez klíštátka je blešce smutno.
Miluji tě zlatí, miluji tě klíštátko moje ¦
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)