Láska z pláže
Anotace: ...spíš jen taková nepříliš kvalitní pohádka ;-)
Sbírka:
Třesky plesky
Sotva pár dní trvala
láska horká z pláže letní
v zapomnění upadla
stopy po ní není
Z rozpáleného písku
odliv stáhl ji na moře
tisíce mil bloudila
než spláchla ji bouře
Ztracená a ztroskotaná
tak dopadla láska z pláže
na pustém ostrově
do písku si pláče
Přečteno 371x
Tipy 8
Poslední tipující: Nút, Psavec, Lioness, Květka Š., Le ver luisant, Sidonie89, Duhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)