Chtěla bych....
Anotace: Tak uchovám si tento sen:-D
Chtěla bych zářit jako hvězda,
tančící duhová princezna.
I když všechny stěny řítit se budou,
já chci dál hledat lásku pravou.
Chtěla bych křídla stříbrná,
pro prince jež zlaté srdce má.
Myslím na tebe dnem i nocí,
proti tvým prokletým polibkům,
není mi pomoci!
Sotva popadám dech miláčku!
Z celého srdce jsem to já,
jako bílý sníh,
jež vidím v očích tvých.
Chtěla bych prsty jeden na druhém,
a v dáli slyšet ten něžný stén,
čím častěji jsme spolu,
tím více chci slyšet tvůj hlas,
Jež svedl nás.
Přečteno 502x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Radek.oslov.Šafárik, enigman, Květka Š., J's .., greapy
Komentáře (2)
Komentujících (2)