Anotace: ..báseň..která je v podstatě převedení sms zpráv od mého robina pro mne..
Sbírka: ..opeřený měsíc..
Něžný cit vás k sobě táhne, láska tu píše vyznání a nám se jen může zdát, o stejném milostném plápolání...
26.11.2005 17:53:00 | Krtica
skladba pro dvě srdce a svět.
když z nás píše láska stojí to vždycky za to. a když píše ta vaše...
25.11.2005 14:58:00 | kulishak
Je báječné, že jste se takhle objevili :o)
budoucnost básní o nejedné kouzelné chvíli ;o)))
25.11.2005 12:59:00 | Cecilka