Copak já vím?
Přichází neznáma za okamžikem bytí,
pokud zná náš svět spěchá zpátky,
i když nepatrná část našeho žití,
teď nenachází konce bezejména.
Odpouštím mi?
Nechápeš to!
Odpouštětmůžu jen já a také si odpustím,
ale ty patříš do zatracení!
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva
Komentáře (0)