Odpověď
Postupně se ptáš na mnoho otázek,
která neznám ani já.
Copak mohu vědět zda skončí tento obrázek,
bez jmenného lesku barvy?
¨
Víš, že nepatrná chvilka bez Tebe,
je jako stoletá věčnost.
A pouhá myšlenka touhy tě nezvende,
nechá Tě ležet a ty nevstaneš!
Pokud tedy toužíš abych ti odpustila,
najdeš mě ve stínu Tvého jména.
A pokud nechápeš tyto slova,
nenalezneš klidu.
Zkus si odpovědět...
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva
Komentáře (0)