Anotace: Touhle basni chci svoji pritelkyni pozadat o ruku. Kazdy den ji reknu jednu sloku a posledni den ji reknu celou basen i s posledni slokou a prstynkem.
to já to tu příteli kontroluju, takže abys nebyl překvapen :) ale jinak hodně štěstí :)
09.11.2009 23:31:00 | loverose91
diky
myslim, ze jsem ji daval link na tyhle stranky,ale po dlouhe dobe, tady zase neco publikuju, takze pochybuju, ze se tu dnes a denne kouka, jestli jsem tu neco nepridal.
09.11.2009 14:06:00 | Tanis
To je hezký a romantický nápad..hele, ale nepřečte si to tady? Aby nepřišla o ten moment překvapení :)))
09.11.2009 13:51:00 | Hazentla