Znovu a znovu, pořád
Znovu
A pořád znovu
Svět a
Já
Jsme odsouzeni
K věčnému opakování
Neustávající zlosti
Nekonečné marnosti
K nadcházejícímu konci.
Smyčka jejích vlasů
Se utahuje kolem mého krku
Tmavá oblaka
Slzy nebe
Vanou nad nesmrtelnou duší
Plující nad okrajem ničeho
Ozářená temnotou
Která se dusí
A lapá po dechu
V mrazivém nekonečnu.
Vinen!
Hřmí soudce
Porota přitakává
Blesky se mi vyhýbají
Otevírá se propast na konec světa
Nejisté myšlenky a troufalé představy
Mizí
Už žádné doufání
Žádná marná snaha
Konec zoufalému snění
Jeho Království začalo.
Přečteno 453x
Tipy 19
Poslední tipující: vílí křídla.., Lamorte, Gabrielle, 666 Idiot MCR, Strixa, Prinzeschen, ilona, susana načeva, Psavec, Zefi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)