Źena
Dievča? nie! žena a nádherná,
pri prvom pohľade padol som na kolená.
Vlasy ako búrka preťatá bleskami,
oči ako hviezdy čo vychádzajú nad nami.
Chlap by si povedal, že ju darom zbalí,
no pri tomto "živle" je aj Cassanova malý.
Siuleta ako z vesmíru a dekolt sťa bohyňa,
pri tebe padla už nejedna modrina.
Modrinu na duši však nevylieči ani čas,
daj mi tú možnosť stretnúť ťa aspoň . . . .
RAZ.
Přečteno 504x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
Komentáře (1)
Komentujících (1)