Jsem tvá
Anotace: moc tě miluju a to nezmění nic!!! :-*
Vrátit se zpět?
Snad o pár let...
Odvahu najít se snažím.
A z růží prach,
stal se již, ach,
co naplat, zas nové pokvetou,
snad...
Rýmy zde hledám
a v nich celý svět,
jak popsat Ti, co cítím
a né naposled...
Cítím tvůj dech,
hladíš mne hned,
lásko, nepřestávej!
Nebe jsi mé,
dvě hvězdy modré,
září jen pro mne,
tak sladce...
Pro tebe žiji,
dýchám a piji,
ty máš mé srdce!!!
Bodni a ucítíš jej...
Přečteno 699x
Tipy 7
Poslední tipující: Zbynislaw Thinkiewicz, Pevya, honnnzik, Zefi, kleopatra.sedma
Komentáře (3)
Komentujících (3)