Srdeční záležitost
Přišlo poštou psaní spěšné
že čekáš u zámku v Lešné.
Zdůrazněno: U ZÁMKU
a pod tím čtu poznámku-
... svoje srdce nenech doma,
nechci tady seladona ...
Tady máte ukázku
co všechno lze pro lásku
udělat a řinčet štěstím-
dálnicí si cestu klestím
a mé srdce v brašně
těší se už strašně
až v Lešné se probudí
a vrátí se do hrudi ...
Přečteno 447x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, kroužek, sveřep, Holis, Sleepwalker, zelená víla, Bíša, Lucie Teru, drsnosrstej kokršpaněl, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)