Láska utekla
Anotace: Asi mi není souzená :(
Potkala jsem lásku,
už jsem ji držela,
bylo mi krásně
a byla jsem veselá.
Ale trvalo to krátce,
chvíli jako bych hořela,
však teď je mi chladno
a láska zmizela.
Chtěla jsem vykřiknout:
„Prosím, zůstaň!“
Avšak ochromila mě hrůza
a zavřela mi ústa.
Trvalo to chvíli,
jen jsem se nadechla,
mé srdce se zachvělo
a láska mi utekla.
Přečteno 379x
Tipy 7
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Alien.v.v.s., jesterka, Iwetta, Prdelka10
Komentáře (1)
Komentujících (1)