...
Tvůj dech
zůstal mi v ústech s pachutí smrti
ženou mě tichem
uštvaní chrti
z pokoje studených rán
jsem v Tobě mrtvý
sám
unikám
a v sobě míjím bránu
když s touhou
zas vydáváš mě ránu
dlaní
zlomeným paklíčem
ženu svou lásku za chtíčem
v podivném citu v podivné době
klopýtám
od Tebe k Tobě
s touhou
dál bloudím v kruhu
a ráno
zas marně hledám duhu
Přečteno 397x
Tipy 39
Poslední tipující: Quigleika, Sweet KiWi, floreciente, NikitaNikaT., Jana M., Tanzania, Kars, Hazentla, Larey, Zefi, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)