Noční báseň
Anotace: ...to, co mi už dlouho leželo v hlavě...
Ve vlastních myšlenkách
Jak číše vylitá
Myslím jen na tebe
A noc neutíká
Můžeš být jaký chceš
Nikdy už nesetřeš
Vzpomínky na nás dva
Byli jsme my...teď ty a já...
Ovečka s beránkem
Květina nad spánkem
Pár tónů kytary, stan...
...a štestí bývalý
Miluju napořád
Tys asi dostal strach
Povědět do očí
Že být sám nestačí
Přečteno 491x
Tipy 8
Poslední tipující: kikiis, ilona, Pevya, Sweet KiWi, Agniezka, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)