Půlnoční Královna !!!
Anotace: .........................................................
Sbírka:
TAK
Naposled prošel časem k nám,
odbíjel půlnoc,
hleděl na stín tvých záhybů,
nedokázal jim odolat...
Zlomený ve své odvaze pravil:
"Jsi řeka mých úst,
mé poznání, horký pramen,
náš čas, který jsem zastavil,
ať vůni šíří ze tvých ramen..."
"Jsi půlnoční královna v říši ticha,
panuješ pocitům,
známe tě všichni!!!
...láska je tvůj trůn....
Přečteno 623x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, slnečnica, Gabrielle, lucajda89, Nussichoco, Koza, sluníčko sedmitečné, JED, Juraj Hrom, carodejka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)