Anotace: Tolik věcí se změnilo, když jsi tady nebyl, tolik věcí se změnilo, co Ti teď mám říct nevím.
Pocitově i prožitkově je to skutečně velmi kvalitní. Škoda jen těch melodických (či chceš-li rytmických) nedostatků a sem tam nevhodných rýmů... Pěkné.
25.11.2005 23:10:00 | MATT
Myšlenkově dobré, zpracování horší, verš přeskakuje, téměř v každé sloce je to jinak...
25.11.2005 20:11:00 | Obyčejný básník