Vzpomínka na léto..
Pamatuji si dobře léto
Vůni všudypřítomné lásky
Vůni pampelišek a slunce žár
Jeden vlahý déšť a vše kvetlo
Pamatuji si sukénky máků
A jak jsem v nich hledal Tvé rty
Rubínové šarlatánky
Můj osud tehdy visel na kahánku
Pamatuji na oheň táboráků
Když slunko chodívalo pozdě spát
Když jiskry ve Tvých očích plály
A já spálil se nespočetněkrát
Přečteno 356x
Tipy 21
Poslední tipující: divoska_jaja, s.e.n, Vlk v rouše, Zefi, jedam, kikis, Psavec, 6thSun, hašlerka, Zasr. romantik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)