Jediné slovo
Anotace: i jediné slovo muže ublížit...
Člověka zraní jediné slovo,
duše se ztrácí a sdce svírá,
při té bolesti se člověk ztrácí,
a jeho cit pomalu umírá...
Bolest se za pravdou skrývá,
bojí se jí stále víc a víc,
člověk často slovem plýtvá,
když nemusel by říct vůbec nic...
Komentáře (1)
Komentujících (1)