Vzpomínka na ženu v lásce
Prší do srdce a podzim neubývá
naplno zavzlyká prázdnota mlhy
doteky jara a otisky léta v kůži
vzpomínka na ženu v lásce se skrývá
houby na břízách prokvétají
dny se do padlého listí úží.
Pro oči, jež z jisker v požár vzplály
prozářily tvář cestou domů z parku
hořel a hořel bych znova až na troud
z popela nevstal jak milenec v bájích
pár stomů kolem se dotýká dlaní
v té chvíli my do sebe vkráčeli
a prsty prorostly do těla stromů
chtěli jsme být už navždy spolu.
S podzimem ve tváři je vše tak jiné
naplno zavzlyká prázdnota mlhy
vzpomínka na tebe v lásce se skrývá
vše jak má být kolem nás plyne
houby na břízách prokvétají
a v srdci uhlík zbyl, co vrátit zbývá.
Přečteno 399x
Tipy 31
Poslední tipující: Tacca, kavec, Sweet KiWi, WAYWARD, zelená víla, Zefi, enigman, hašlerka, Dota Slunská, Churry, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)