Intimita
V tajemství Tvých doteků
smyslnost je ukrytá,
ze Tvých něžných polibků,
slast do těla zarytá.
Hvězdy Ti darovaly záři,
odlesky vidím ve Tvých očích,
otáčím listy v kalendáři,
bílý sníh roztál na obočí…
Slyším ticho Tvojí duše,
na kůži cítím laskavost dlaně,
dech se krátí, touhou vzrušen,
růže v Tvých rukách nekvete planě.
Přečteno 455x
Tipy 35
Poslední tipující: Sýkorka07, strawbery, Mbonita, carodejka, kuskus pruhovaná, Štěpina G, enigman, Kapka, Aka Kiss, Dota Slunská, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)