...snílek se neztrácí, láska se navrací, koukej, vůbec není snová, je skutečná.. opravdová..
11.11.2009 16:06:00 | strawbery
Namaluji tuší…
Svou touhu skrytou v ledu
vím, něha lásce sluší.
a štětcem svým Tě svedu.
Bohyně jemného doteku
je krev, co na sníh skane,
kapka mocného všeléku
co má stát, to se stane.
11.11.2009 14:09:00 | Hazentla