Ty za to stojíš
Poslouchám Tě,
když mluvíš o věcech,
o tom, co nechápu,
o tom, co mi jasné není,
jsem jen blondýna.
Cítím Tvůj smích,
nakažlivý úsměv,
kreativní pohyb rukou,
a polibek do vlasů.
Když vidím svět kolem
ten nenávisti, zloby,
neuvěřitelného ničitele,
zdraví a žárlivosti,
chci radši čistě milovat.
Jsi mojí cestou,
mou příležitostí,
chci tvořit,
chci mít ráda vše,
co za to stojí.
Přečteno 565x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá
Komentáře (1)
Komentujících (1)