Utržené křídlo,
žiletka,sklo,
půlka srdce,
s kapkou absintu,
pokorou a vůní,
usychá...
náš...
společný cit...
mezi lícní kostí a lopatkou,
mezi páteří a srdcem,
sladkohořká chuť,
tekutin lásky.
dnešní návštěva u tebe ve mě vyvolala pocit ... smutku
...
asi si dám skleničku vína a půjdu pročítat Remarqua .. má podobné konecne knížek jako ty.. a to vše je prostě život.