Píseň
Anotace: Píseň si zpívá o tom, že život je a bude.
Nad štíty hor slunce vychází
a struny cimbálu radostí znějí.
To zní píseň písní,
tajemná melodie vesmíru.
To zní srdce všech,
to zní láska,
která se neptá, vejde
a zeptá se,
chceš mne, člověče?
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá
Komentáře (1)
Komentujících (1)