Ach vy ženy...
Dívky, slečny, dámy
babičky i mámy
motáte nám hlavy
stále vás to baví
Také já ztracen v lásce
někdy hořce, jindy sladce
ve vašich sítích uvízlý
zase mi to nemyslí
chleba strkám do ledničky
k jídlu beru dvě vidličky
hodinu si zuby čistím
při hloubání co s tím
svůdně na nás koukáte
a i když spát nám nedáte
ze všech světa krás
mám nejradši vás
:-)
PS: Psáno podle skutečných událostí:-)
Přečteno 733x
Tipy 21
Poslední tipující: Větroplach, Alien.v.v.s., Mraveneček, efeeez, Lioness, hašlerka, Mbonita, Psavec, Sidonie89, labuť, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)