Oslněn
Anotace: ... nezměrnou krásou žen
Jsi mé Slunce,
které se vždy vykloní
na okamžik
zpoza mraků
a na zbytek dne mizí.
Oslněn toužím po dalším světle.
Omámen máchám se v oblacích,
jedněm pro srandu,
druhým pro smích.
A Tobě? Tobě ukraden.
Přečteno 582x
Tipy 3
Poslední tipující: efeeez, Jana M., Danielle
Komentáře (1)
Komentujících (1)