O té jedné opici
Té jedné na tobě záleží,
víc než na všem jiném,
ta jedna o tobě sní,
jako o svém milém.
Je jedna holka,
která se kvůli tobě snaží naučit,
jak se tančí česká polka,
hop a skok.
Ta holka se kvůli tobě parádí,
předstírá,že se jen kamarádí,
přitom tě chce velice..
pochop to už ty opice!
Přečteno 444x
Tipy 8
Poslední tipující: Fenceless, Psavec, Květka Š., hašlerka, P.P.S., Mbonita
Komentáře (0)